Sterkere Sammen

Verden er i konstant endring, og det kan være vanskelig å henge med på hva det er lurt å gjøre til en hver tid.

Psykologspesialistens mestringsstrategier og nyttige selvhjelpsverktøy, gjør det litt enklere å ta kontroll. Bli med i det som kanskje er Norges nyttigste forum :-) Du får ukentlig videotreff med psykologspesialist Trine Elverum, og massevis av nyttige artikler og tips. Det beste av alt? Du kan helt anonymt og trygt kommunisere med andre som også er interessert i å styrke seg selv og sine nærmeste mentalt. Spill av videoen, så får du vite mer:

For under 200 kroner


Får du 4 uker med nyttige mestringsverktøy levert rett inn i stua di.Lær mestringsverktøy som kan hjelpe deg videre 

Lær hvordan ting henger sammen 

Gi deg selv og dine nærmeste mer harmoniske dager 

Når du forstår hvordan ting henger sammen, er det så mye enklere å gjøre de forandringene du trenger for å bli din beste versjon.

Det hjelper ikke å forstå hvorfor ting er som de er, hvis du ikke har verktøyene som bidrar til endring. Her uke drypper det inn nye tips og mestringsstrategier på medlemssida Sterkere Sammen.

Det er veldig gode grunner til at de fleste som ønsker å få det bedre oppsøker profesjonell hjelp. Det nytter ikke å tenke seg lykkeligere, du trenger strategier og framgangsmåter.

Trine er veldig kunnskapsrik og formidler stoffet på en pedagogisk og tydelig måte. Jeg har fått flere aha-opplevelser enn jeg trodde var mulig, så mye som jeg har jobbet med meg selv tidligere.


Kvinne i 30-årene
sykepleier


Her ser du noen av de planlagte temaene framover

Stå for det du mener, eller gi etter?

Hvordan du rammer inn ting har mye å si.

Hvordan krangle mer hensiktsmessig

Mål i sikte, eller?


Jeg betaler kun kr 199 pr mnd, inntil jeg sier opp medlemskapet mitt.

Siden jeg tilhører grunnleggergruppa, vil månedsprisen min aldri bli høyere enn kr 199.