dette driver meg

Jeg vil gjerne at du blir litt bedre kjent med meg. Hvis du spiller av videoene ved siden av, vil du høre litt om hvorfor jeg ble psykolog, hvorfor det er så viktig for meg å bli kvitt all unødendig angst, hvordan en Duracell-kanin ble en talskvinne for MentaliseringsBasert StressReduksjon, og hvorfor Verdibasert Selvutvikling har blitt selve livsprosjektet mitt.

01. arven etter far

Noen ganger vet vi godt hva som motiverer oss, mens vi andre ganger kan bli genuint overrasket når vi går oss selv nærmere etter i sømmene. I denne videoen kan du høre om min aha-opplevelse da jeg begynte å se nærmere på hva som driver meg.

02. fra utslitt durecellkanin til harmonisk duracellkanin

Duracellkaniner får til svært mye, men går, som navnet sier, på et eller annet tidspunkt også tomme for batterier.
Min ferd var rask og hendelsesrik. Det sa aldri «stopp», men kroppen begynte å melde fra at noe var galt. I denen videoen får du høre hvordan en Duracellkanin reagerer på beskjeden om roe ned, og hva som til slutt ble løsningen.

03. livsprosjektet som bedrer andres liv

Arbeidet mitt med traumatiserte mennesker, iste meg tydelig at ødeleggelsene klientene mine bar med seg ikke var utbedret når vi hadde ferdigbehandlet traumene deres. For meg har det blitt et livsprosjekt å bygge opp ødelagte selvbilder og omprogrammere nedbrutte selvtilliter.
Min aller sterkeste personlighetsstyrke er pågangsmot, mens håp og kjærlighet er nummer 2 og 3. I denne videoen kan du få høre hvordan jeg har kombinert disse 3 personlighetsstyrkene når jeg har satt sammen programmet Verdibasert Selvutvikling.

Psykologspesialist Trine Elverum er utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har også tatt spesialistkursene i organisasjonspsykologi. Før Trine utdannet seg til psykolog, tok hun en cand.mag i humanistiske fag (engelsk, tysk og statsvitenskap) ved Universitetet i Oslo, og jobbet 20 år i det private næringsliv.

Trine har som psykolog, og senere -spesialist, spesialisert seg i traumebehandling.

Trine har videregående kurs i Ellert Nijenhuis metode Strukturell dissosiasjon.

Hun er sertifisert EMDR-terapeut.

Hun har spesialisert seg på behandling av panikklidelse og GAD.

Trine underviser i MentaliseringsBasert StressReduksjon (dr. Jon Kabat-Zinn).

Trine utdannet seg opprinnelig til å bli engelsk- og tysklærer i videregående skole.

Hun har drevet utstrakt kursvirksomhet landet rundt med sitt firma TFTskolen.

Siden 2004 har Trine utviklet og formidlet internettbaserte selvhjelpskurs.

Trine har drevet privatpraksis i Tønsberg siden 2003.

I perioden 2005-2011 hadde hun også privatpraksis i Oslo noen timer i uken.

Våren 2019 sluttet Trine i jobben som psykologspesialist ed Distriktspsykiatrisk senter i Vestfold, og åpnet 100% privatpraksis i Tønsberg.

Trine er medlem av psykologenes forening for digitalisert behandling, DigPsyk.

Trine har tilbudt webterapi siden oppstarten av 100% praksisen våren 2019.

Trine er sertifisert i EuroPsy.

EuroPsy sertifisering, innebærer at psykologen har det europeiske psykologsertifikatet, som er utviklet av den europeiske føderasjonen av psykologforeninger,  EFPA .

Hvis du ønsker behandling av psykologspesialist Trine Elerum, må du gå til https://psykologivestfold.no